Yakumi Oud-Beijerland

Yakumi

Japans eten is trending, Japanse restaurants schieten als paddestoelen uit de grond. Veelal met dezelfde insteek; zoveel mogelijk klanten afwerken in zo min mogelijk tijd, de term vreetschuur wordt regelmatig gebruikt. En dat is nou het punt waarin Yakumi zich onderscheidt van de rest, bij ons draait het niet alleen om kwantiteit maar vooral om kwaliteit. De insteek van Yakumi is dan ook: Goede kwaliteit tegen de juiste prijs!

Sinds 4 Augustus 2011 heeft restaurant Yakumi zijn deuren geopend op het
Vierwiekenplein te Oud-Beijerland. Als jong bedrijf maar met ervaren ondernemers geloven we dat wij een grote meerwaarde kunnen bieden voor de Hoeksche Waard.

Japans eten kan tegenwoordig bijna overal, maar bij ons kom je voor de ervaring.
De sfeer, de entourage en de klantvriendelijkheid is wat ons zo anders maakt
vergeleken met de zoveelste All-You-Can-Eat in de stad. Er is bij ons ook rekening gehouden met het feit dat veel gezinnen te kampen hebben met kleine kinderen
waardoor het lastig is om uit eten te gaan. Hiervoor hebben wij een aparte
kinderspeelkamer ingericht waar de kinderen kunnen spelen en tv kijken, op deze manier zorgen wij ervoor dat het hele gezin het naar zijn zin heeft bij ons!

Ben je benieuwd naar wat Yakumi nou eigenlijk betekent? Yakumi is de benaming van de specerijen die gebruikt worden bij het bereiden van Japanse gerechten.