Yakumi Oud-Beijerland

Privacybeleid

Yakumi Japans-Chinees Restaurant houdt zich aan de regels bepaald in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De bij de bestelling ingevoerde gegevens worden bewaard voor het uitvoeren van de overeenkomst en de financiële administratie. Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens, of wanneer je gebruik maakt van ons online reserverings- en/of bestellingsformulier. In dit privacy beleid wordt beschreven hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden jou aan dit privacybeleid goed door te lezen, zodat jij op de hoogte bent van welke persoonsgegevens wij van jou verwerken en waarom.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Yakumi Japans-Chinees Restaurant verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Het begrip persoonsgegevens omvat alle gegevens die herleidbaar zijn tot een identificeerbaar natuurlijk persoon. Met behulp van deze gegevens kunnen wij jou direct danwel indirect identificeren. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam (voornaam, achternaam en tussenvoegsels)
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Overige gegevens die wij verwerken
Yakumi Japans-Chinees Restaurant wilt je graag een prettige online ervaring laten beleven, door het gebruik van functionele en analytische cookies. Daarom verzamelen wij ook de volgende gegevens:

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Interbrowser en apparaat type

De analytische cookies worden door een andere partij verwerkt, namelijk: Google. Wij kunnen via Google Anlytics zien op welk tijdstip het drukst is en welk pagina's het meest bezocht worden. Door middel van deze analytische gegevens kunnen wij onze website Yakumi.nl verbeteren.

Minderjarigen
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@yakumi.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Cookies
Yakumi Japans-Chinees Restaurant gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Voor meer informatie over de cookies die wij plaatsen verwijzen we je graag naar onze cookie verklaring: http://www.yakumi.nl/cookie-verklaring.

Beveiliging van jouw gegevens
Yakumi Japans-Chinees Restaurant neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@yakumi.nl. Daarnaast worden de coommunicatie tussen jou en de website beveiligd en versleuteld, middels een SSL-certificaat.

Bewaartermijn van jouw gegevens
Yakumi Japans-Chinees Restaurant bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is in het licht van de doeleinden waarvoor ze werden verkegen en zoals uiteengezet in dit privacybeleid. De onderstaande gegevens worden gebruikt voor eigen administratie en worden verwijderd nadat de bewaartermijn is verstreken.

  • Online bestellingen worden vanaf het moment dat ze zijn geregistreerd bewaard voor één (1) maand
  • Online reserveringen worden vanaf de aangegeven reserveringsdatum bewaard voor zeven (7) dagen

Jouw rechten

  • Rechten op inzage en verwijdering van jouw persoonsgegevens
  • Recht van bezwaar voor verdere verwerking van jouw persoonsgegevens
  • Recht op beperking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens
  • Recht tot het indien van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving

Vragen
Mocht je vragen hebben over dit privacybeleid of de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, neem dan contact met ons.

Yakumi Japans-Chinees Restaurant
Vierwiekenplein 105
3262 AP Oud-Beijerland
E-mail: info@yakumi.nl

Wijzigingen privacybeleid
Door de nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij ons privacybeleid van tijd tot tijd aanpassen. Deze pagina toont altijd de meest recente versie. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 25 mei 2018.